15/9/2010 LLIBRET ACTIVITATS DEL MUNICIPI DE QUART 2010-2011

(cliqueu la imatge per veure les activitats)

Com cada any, tornem a presentar-vos aquest llibret amb el recull de les diverses activitats que s’organitzen des de l’Ajuntament i també des de les entitats del nostre municipi, per tal d’augmentar els coneixements generals gràcies a les activitats culturals, millorar la salut i benestar físic amb propostes esportives, o bé gaudir d’un temps d’esbarjo participant en activitats lúdiques. La llista de les activitats és extensa i variada. Volem que siguin atraients per a tots i esperem que tant els infants, com els joves o la gent gran, trobin allò que els interessi. Aquest any s’han agrupat per tipus d’activitat i trobareu tota la informació necessària sobre les diverses propostes, amb els horaris, preus i telèfons de contacte dels monitors, del curs 2010/2011.

Però, per sobre de tot, desitgem que aquestes propostes serveixin com a punt de trobada de molts veïns i veïnes que, tot aprofitant els cursos o tallers, augmentin les seves relacions i coneixences, a més d’ajudar-nos a eliminar l’estigma de “poble dormitori”, per demostrar que Quart és un poble actiu i vital, que no depèn de Girona per gaudir d’una bona oferta d’activitats.

Només ens resta doncs, convidar-vos a participar d’aquesta amplia oferta de cursos i tallers i esperem gaudiu de l’activitat que més us agradi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un llibret molt atractiu. Espero poder inscriure'm en alguna de les activitats