25/9/2010 ANEM AL TEATRE!

ANEM AL TEATRE! Sortida al Teatre Condal de Barcelona
RIGOR MORTIS, de José Luis Martín




Us tornem a convidar el proper dissabte 25 de setembre a venir a veure una divertida obra de teatre a Barcelona. Aquesta vegada l'obra escollida és Rigor Mortis de José Luis Martín amb Miquel Gelabert, Pep Ferrer, Maria Lanau, Pere Ventura i Pep Miràs.

Rigor Mortis és una sàtira sobre la societat en què ens ha tocat viure sota la forma de comèdia d'embolics que pretén fer riure al públic (molt) i, de passada, reflexionar (una mica) sobre la vida política del nostre país.
Una molt bona manera de començar la nova temporada teatral. Apunta't a la rialla garantida i passa una bona estona tot veient damunt de l'escenari un trosset de la vida quotidiana!

Com sempre sortirem des de el Local Social de Quart a les 16.00h de la tarda. El preu és de 29€ que inclou el viatge en autobús i l'entrada numerada. Tots els que estigueu interessats a venir heu de reservar plaça trucant o venint a l'Ajuntament abans del dia 13 de setembre. Les places son limitades, i es respectarà escrupulosament l'ordre d'inscripció.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A dalt posa que s'hi va el 29/10/10 i aquí el 25/09/10... S'hi va dos dies?

Anònim ha dit...

Gràcies pel comentari. L'error ja ho està corretgit.