VINE A FER TEATRE! Per a nens i nenes de 7 a 14 anys


Si vols fer teatre i passar-t'ho bé... Si vols viure mil aventures diferents... Si t'agrada disfressar-te... Si vols ser protagonista de les teves històries... Si les vols compartir amb altres nens i nenes...

VINE A FER TEATRE!

El teatre és una eina excel·lent pera la desenvolupament personal. Amb aquets cursos no només es pretén formar actors sinó contribuir a la formació integral dels alumnes: coneixement d'un mateix, desinhibició, seguretat personal, capacitat d'observació, expressivitat, domini del cos i de la veu, responsabilitat....
A partir del treball en equip, de la improvisació i, sobretot, de la imaginació, crearem teatre. No ens interessa el decorat, ni els llums, ni la interpretació fantàstica aconseguida amb la repetició i els assajos. El que volem és que el nen s'ho hagi passat bé estimant el teatre i jugant a fer-ne.

L'Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, amb el Centre de Formació Teatral El Galliner, i la col·laboració de l'ajuntament de Quart, entre d'altres, integren aquest curs 2009-2010 l'Escola de Teatre del Gironès, un projecte educatiu adreçat a nens i nenes de 7 a 14 anys.

QUART: dimarts, de 17.30 a 19.00h

CALENDARI:
Les classes es faran d'octubre a juny. L'Escola de Teatre del Gironès segueix el calendari escolar per que fa a dies lectius i de vacances.

PREU: 20€ al mes

INSCRIPCIONS: de l'1 al 3 de setembre (alumnes antics) i del 4 al 18 de setembre (alumnes nous) a les oficines de l'ajuntament. PREU: 40€ (corresponents als mesos de maig i juny per avançat) Cal omplir el full d'inscripció que us facilitaran a l'ajuntament.
Edat d'inscripció: de 7 a 14 anys complerts entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2009. El primer dia de classe es farà una reunió informativa amb els pares .