7/11/2009 ANEM AL TEATRE!

ANEM AL TEATRE! Sortida al Teatre Goya de Barcelona




UN MARIT IDEAL d'Òscar Wilde

El proper dissabte 7 de novembre desde l'Ajuntament de Quart, us tornem a proposar conjuntament amb el Consell Comarcal del Gironès, una sortida al Teatre Goya de Barcelona. Com sempre sortirem desde el Local Social de Quart a les 16.00h de la tarda. El preu es de 28€ que inclou el viatge en autobús i l'entrada numerada. Tots els que estigueu interessats a venir heu de reservar plaça trucant a l'Ajuntament. Les places són limitades, i es respectarà escrupulosament l'ordre d'inscripció.


L'hàbil Òscar Wilde ens proposa una curiosa trama:

El subsecretari d'Estat Sir Roberto Chiltern és un marit ideal per a la seva dona Lady Chiltern, un polític brillant i un perfecte cavaller.
Davant de la resta de la societat ambdós es mostren com un matrimoni feliç. Aquesta harmonia es veurà amenaçada quan irromp la malèvola i seductora Mrs. Cheveley que fa xantatge a Robert Chiltern amenaçant-lo de revelar un obscur secret del seu passat que li va permetre forjar la seva admirable carrera política i el seu matrimoni. Assetjat, demana consell al seu amic de tota la vida, Lord Arthur Goring, conegut a la high society per la seva intel·ligència i els seus abillaments: tot un dandi.

Amb Abel Folk, Joel Joan, Sílvia Bel, Mercè Pons i dirigida per Josep Mª Mestres