18 i 19/7/2009 XIII FIRA DEL COL·LECCIONISME I DE L'INTERCANVI


BENVINGUTS A LA FIRA

Com cada any durant la Feta Major de Quart, es celebra una de les activitats més concorregudes; La Fira de Col·leccionisme que enguany celebra la trezena edició.

El Local Social s'omple de petits tresors, molts d'ells preservats de l'oblit del temps, que amb molta il·lusió aporten els col·leccionistes. Un ampli ventall d'objectes, resultat de moltes hores de recerca i esmerada dedicació, per lluir cadascú el millor de les seves maravelles. La diversitat de peces i la cura en que estan exposades, fan que els visitants gaudeixin d'uns moments encisadors.
La mostra d'aquest any s'acosta al centenar d'expositors, amb aportacions de col·leccionistes d'arreu que fan palès perquè la Fira de Col·leccionisme de Quart és una de les referencies a tot Catalunya.

En aquest marc incomparable, també la Fira d'Intercanvi hi pren part de forma activa. A la jà consolidada trobada de plaques de cava i d'altres vessants del col·leccionisme, enguany també tindrà lloc la trobada d'intercanvi de punts de llibre. Per aquesta ocasió s'han editat un joc de cinc punts de llibre dedicats a les cinc esglèsies que integren el municipi de Quart. Aquest punts es podran adquirir en la mateixa trobada de l'intercanvi i en la sala d'exposicions durant els dies de la mostra.

A l'èxit d'aquestes activitats hi cal destacar la preuada col·laboració dels expositors, cases comercials, El Troc i l'Ajuntament. El nostre més profund agraiment a tots.

Amics del col·leccionisme de Quart