5/7/2009 CONCERT - EL TALLER D'ORQUESTRA I LA CORAL SANTA MARGARIDA DE QUART I LLAMBILLES


El proper diumenge 5 de juliol de 2009 a l'església Santa Margarida de Quart, la Coral Santa Margarida de Quart i Llambilles amb El Taller d'Orquestra, ens oferiran un concert amb el següent

PROGRAMA

Peasant dance - Charles Woodhouse
Fairy fingers - Charles Woodhouse
Gavotte de Mignon - Thomas/Arr. Charles Woodhouse
On the wings of songs - Fèlix Mendelssohn-Bartholdy
Happy Days - W.H.Reed/orquestració Harold Perry
El cavaller valent - Charles Woodhouse
Minuette and Trio - J. Haydn
Melodies de Rigoletto - Giuseppe Verdi
Marxa de "Carmen" - Georges Bizet

Direcció
Vladimir Kunca

Direcció tècnica i artística
Vladimir Kunca i Daniel Regincós

Aquesta formació orquestral clàssica amateur, nova i oberta a tothom està interessada a compartir l'art de la música. Els seus membres són músics amateurs i estudiants de música que volen gaudir d'uns moments agradables de fer música en grup. El Taller d'Orquestra és una via per cobrir la manca d'oportunitats que pateixen els músics joves i no tan joves. Obrim les portes als intrumentistes que en altre temps havien dedicat la seva afició a la música i que han anat mantenint la seva passió. El Taller d'Orquestra és un espai per gaudir de la música en grup amb la frescor d'amants d'aquest art.
El Taller d'Orquestra tot just va començar les seves activitats la tardor de 2008, havent realitzat ja alguns concerts en diverses localitats i auditoris com a la Sala Magna de la Factoira Cultural Coma Cros a Salt, lloc d'assaig del Taller, i al Centre Bonastruc ça Porta (Museu dels Jueus) al call de Girona, en el marc de les activitats organitzades a "Girona, Temps de Flors". Properament i la llarg de l'any, te compromeses actuacions a diverses poblacions de la demarcació de Girona.
La direcció artística de El Talller d'Orquestra va a càrrec d'un equip musical format per músics professionals (Vladimir Kunca, violí i Daniel Regincós, violoncel) amb la col·laboració de directors convidats.
El Taller d'Orquestra compta amb la col·laboració del Quartet Gerió, l'Orquestra de Girona, i l'Agrupació Coral de les Comarques de Girona.